Pages

20 March 2012

korean band vs klon ;P

heyyoooooo :]

hewhewhew...
sekarang tepat jam 6.30 p.m hary isnin..
hah...napa ampa buat muka peliks??haha..kan dah kata..jam blog aku tak sama dengan jam betul..
aku tak tahu la cam na nak setting..boleh ampa ajar aku??plissshh...
kadang kadang aku memang bengong...aku admit..menda mudah camni pun aku tak tahu buat kan??
padahal ya ya ja aku buat tuto blog...adeh..
asekk maki diri senirik..tak bezz lak..

manusia tak mungkin tahu semuanya kan??

okay..
sekarang mak abah aku tak ada...teman mak lang aku gi tempah ayam goreng tepung for kenurik sepupu aku sabtu nih..
aku tak pesan banyak..bawak balik ayam sekor jadi aa..haha..

****************************************************
tak nak intro panjang panjang
 [blahlah tak panjang macam tuh!!] hehe

dah lama aku nak perkatakan perihal ini..adehh...skema lak..
ekceli aku agak nak tulis pasal fenomena zaman sekarang ni lama dah..tapi baru hary ni aku rasa macam betul betul nak tulis..

okay
almost semua orang sangat minat and obses dengan korean fever...wahhh..betul tak betul tak??
tipulah kalau ampa cakap tak penah dengar pasal :

girls generation..



wonder girls..



super junior..




habis tak minat pun, ampa mesti  dengar jugaklah kan? 
mungkin dari anak anak pak cik hamdon jiran ampa yang minat gila fesyen and muzik korea sampai keluar rumah tengah tongah tongah haqi qombang pakai ala ala macam ni...:


& macam ni :

itu...arhhh...speechless lak aku !

tak pun dengar mak cik besah dengan mak cik tonah bergossip tepi pagar rumah pasal aktor Lee Min Ho dapat awex baru??



haaa...kan???
jadi...dari umur berapa pun yang ada and masih hidup sekarang ni mesti tau jugaklah pasal k pop..mana taknya..dapat influence yang tak baik dari orang macam aku ni yang ajar anak anak buah and anak anak sepupu aku yang baru belajar berjalan menari lagu korea..WTF!!
[banyaknya 'yang']

tapi kalau ampa cakap tak kenal mereka ni :
brave girls..

chaos..



aku tak lah kisah sangat..hehe

sekarang..aku bukan nak cerita pasal mereka dan negara mereka yang sangat fofuler di mata dunia..aku nak cerita pasal klon mereka..


hehehehehehehe[gelak jahat kembali]

ampa kenal mereka ni?? :



aku pun baru tahu..tapi bila aku search dekat youtube..errghhh...menyaaaaaampah lak..entahlah..mungkin tekak aku yang tak boleh terima kehadiran mereka...tapi kalau ampa suka..jadi aku mintak maaf di situ ya..

GULA GULA ni retis keluaran Malaysia negara terchenta okayh..
masa aku tengah mintak incik google tunjukkan lagi banyak pix mereka,tiba tiba aku terbukak satu blog..jadi mudahlah kerja aku..
ampa hanya perlu masuk sini untuk baca..selamat jejari aku tak payah taip panjang panjang..hehe..

so, aku beraleh ke grup ni pulak.. :


kalau ampa masuk youtube and search pasal gula gula ni, for sure ampa akan ter-tahu pasal cherrybelle ni..bukan apa, feminat malaysia ngan indon asekk gadoh dekat komen mengatakan grup negara memasing lebih bagus..lebih chantiks chantiks..lebih berbakat..haha...aku hanya mampu geleng kepala baca..entah apa lah yang nak dibahaskan sangat..

kalau band tu baguss..mesti mereka lebih terkenal di mata dunia..ye tak??yang ampa dok saja saja bergadoh pertahankan band memasing apa ampa dapat??merekakah yang bayar bil internet ampa??merekakah yang bayar ampa untuk pertahankan mereka??merekakah??hah?hah?hah?

dah dah dah...aku semakin lupa diri..sebelum lebih banyak aku merapu, lebih baiklah aku mengundurkan diri..haha..kalau ampa nak tahu lebih lagi pasal klon korea band..silalah jumpa incik google senirik okay??aku dah lengoh bahu menaip dowh..

bubyes frens..

p/s : aku setakat minat..fanatik dengan mujiknya aja dong..enggak fasionnya apatah lagi meniru..ahax..
p/s/s : susah nak jadi top macam band girl korea ni..kena banyak masuk plastik dalam badan [plastic surgery]
p/s/s/s : aku ada jugak download lagu cherrybelle ' beautiful' buat mesej ringtone..nice...agak dapat memuhasabahkan diri senirik..hehe :]




Thanks For Reading!! Do Leave Your Comment If uollz Feel So!! ;]

2 comments:

Fahz said...

nak setting time masa post entry ke?cik haty pi kat setting then cari kat formatting.time zone tu tukar ke (GMT+08:00)Kuala Lumpur.sekian terima kasih :)

cik haty incik jiwa said...

owh cam tu erk??trimass sudi bantu...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...