Pages

30 August 2012

SEGMEN : PENCARIAN 222 BLOGGER BERTUAH OLEH NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE

Hello 
n
Assalamualaikum..

baru lepas tengok 'my name is Khan' di tb3..

sebut bagi betul..
khan..
bukan kan..
epiglotis..
khan..

bhahaha...

okay jugak la cerita tu..

tapi kan aku agak macam menggelegak masa dia mengaku Islam then sanggup putus hubungan dengan family sebab nak kahwin dengan india..

lepas tu hidup cara india ..contoh masa si isteri still berasap dengan setangi waktu pagi sebelum keluar rumah..

dia pulak sembahyang cara islam..

apa semua tu..

huhu

now tanak cakap banyak..

nak join segmen by blogshop norzi



okay..

nampak pix di atas??
klik untuk join okay??

mula 27 ogos tamat 31 ogos..

selamat men-join..

sampai sini saja..
till then..bubyes...

p/s: oppa gangnam style...fantastic baby :]

Thanks For Reading!! Do Leave Your Comment If uollz Feel So!! ;]

3 comments:

Mohd Lokman Bin Ramli said...

gudluck.. ^_^

norzibeautilicioushouse said...


Assalamualaikum..Salam perkenalan Nabila..ini kakzi dari Norzi Beautilicious House.terima kasih memberi sokongan pada segment ini.. tunggu keputusan..pada 1 september 2012 ya.. Insyaallah semua nama blog akan disenaraikan di blog dan FB Norzi Beautilicious House. Boleh Like PAGE FB agar tidak ketinggalan utk ketahuinya ya.. dan pemilik blogger bertuah akan menerima hadiah istimewa :)..kakzi dah follow,. kalau tak keberatan, boleh follow kembali.. salam sayang :)

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...