Pages

12 July 2012

sesatku di jalan yang benar :[

Hello
n
Assalamualaikum sahabat..


It's almost been days aku tak update..bukan malas..just tak sempat..

ya..
minggu ni aku and makabah aku di beri tanggungjawab untuk menjaga anak buah aku dekat rumah kakak aku..

since tempat kerja aku and rumah kakak aku dekat..mak cakap aku tak payah balik rumah..pack baju seksiap bawak pi..sonang katenye..

today
dah cukup tiga hari aku stay rumah kakak..maka malam ni aku berangkatlah balik ke rumah..pukul sepuluh setengah kalau tak salah..

hey...

sapa cakap malam Jumaat indah??
aku rasa malam ni cam harreeem jaa..

why??why must i said that??

hewhewhew

dajei sungguh aku rasa malam ni..haha
[hilang habis kesopanan yang selama ni aku cover]

ampa tau dak aku sesat dekat aloq staq!!
di ulang sekali lagi..
ALOR SETAR!!
jilaka kan??
WT* sungguh!!

memang betul apa incik jiwa kata dekat aku hari tu via fb

klik untuk gemuk
malu aku dekat kakak and kawan kakak aku..blur tak sudah sudah..

dah tu..sampai rumah kena sound dengan abah..

"Sesat kat aloq staq??sesat kat mana??apa..bawak qeta pun tak qeti qeti.."

aduh..tepat menusuk ke sanubari..

bukan salah aku sesat masa nak pi ambik kakak aku tepi highway..
bukan salah aku jugak kena lalui tiga kali roadblock
sekali lagi bukan salah aku tak perasan minyak kereta sedang menggedik tatkala kaki ketaq dok pulon tekan minyak..
[bukan pasai pa..kakak aku la..talipon tak beqenti qenti..naik blur terus..]

sepatutnya aku sampai dekat kakak aku dalam masa lima belas hingga doploh minit ja....

tapi tadi..almost sejam..

haha

ikut jalan lama melalui Hutan Kampung..
TERUS
nak pi Langgar pi ikut jalan Pokok Sena..
TURN
RoadBlock
sampai tepi tol tempat kak aku tunggu..tapi disebabkan miscommunication..aku masuk tol
TERLAJAK
ikut tol Hutan Kampung
TURN
masuk jalan Bukit Pinang
TERUS
ikut Langgar
Roadblock
isi minyak dulu
Roadblock
Sampai and terus turun kereta jerit MALU!!!haha

heading balik rumah puas aku kena basuh..haha

nasib hang la..yang pi buat mamai tu pasai pa??macam tak pernah pijak aloq staq..

okaylah
nak tidur hilangkan perasaan malu yang tak berkesudahan tu..

till then
bubyesss

p/s: malu nak jumpa kakak aku..bagi dia lupa dulu baru boleh jumpa lagi kot..haha


Thanks For Reading!! Do Leave Your Comment If uollz Feel So!! ;]

3 comments:

Natasha said...

hahaha.. pening2.. :)

MyMy said...

hehe suka baca entry ni sbb ada loghat utara.. ehh utara bha kan? hehehe
next time buat lg entry mcm ni erk..
letak loghat negeri..
blh laa my ikut cakap sekali hehe


psstt..
len kali bawa google maps.. bru tak sesat hehe

Nabyla Ahmad said...

hihi..
trimass my..
insyAllah t nabyla usahakan..

psssttt
dah bukak GPS..
tp dengar lagu ja..
haha
tak berguna sunggoh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...