Pages

20 April 2012

InsyaAllah everything gonna b fine

2.10 p.m
20/4/12

Assalamualaikum sahabat - sahabat blogger sekalian..
[hehe..macam gegeh la pulak kan??]

sebelum aku memulakan entry hary ni, aku dengan rasa sukacita and bangganya ingin mengucapkan selamat ulang tahun yang ke- 21 kepada sahabatku cik nina atiqah...


dear nina..
sorry aku lambat wish..yeah..pagi tadi alarm fon aku ada bunyik...

'burfday niena'

tapi aku tak call ang lagi sebab kalhot nak gi kerja tadi..
sorry sesangat..

okayh...berbalik kepada inti pati entry aku hari ni...acewahh..
aku hanya nak update pasal kerja baru aku..

so far, tempat kerja aku sangat menyeronokkan..

 boss sangat okay mehh..kira cincai la..u anggap i kawan i anggap u kawan..tak payah takut takut..i pun makan nasik macam u jugak..hihihi... :]
 frenz a.k.a akak akak yang super gorgeous..sangat baik..adik, u baik dengan i, i lagi baik dengan u..okay?? [: thumbs up!!

that's all for today's entry..nak makan nasik...japgi nak check fb sepupu aku yang married itu hary..kalau ada pix yang cun, insyaAllah petang ni akan datang lagi satu entry..

k..bubyes u allz
 

p/s : sabtu akan datang, 28 April aku perlu menduduki ujian Medsi..tahun tahun lepas aku gagal..rakan rakan..doakan yang terbaik untuk aku kali ni..terima kasih Ya Allah atas peluang ini..    




  


Thanks For Reading!! Do Leave Your Comment If uollz Feel So!! ;]

2 comments:

my eyes for shine said...

insyaAllah . gud luck ya!

cik haty incik jiwa said...

trimass ainie..tengkiu jugak melawat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...